marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Se apropie un nou sezon din The Crown. Video

Fețe celebre sunt filmate acum într-un nou sezon din The Crown.

Actrița australiană, Elizabeth Debicki, a arătat imaginea Prințesei Diana în timp ce filma noi scene pentru serialul de succes al Netflix, The Crown, pe platoul de filmare din Palma de Mallorca, Spania.

Filmările pentru sezonul 6 al serialului The Crown au început în Mallorca la mijlocul lunii septembrie, iar zeci de localnici au fost recrutați ca figuranți, a confirmat marți, 4 octombrie 2022, Daily Mail.

Producția serialului mult așteptat a fost întreruptă la Barcelona la începutul lunii septembrie, în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, dar a fost reluată.

Se așteaptă ca filmările pe insulă să dureze până la jumătatea lunii octombrie, multe scene cheie fiind filmate la fața locului.

Cel de-al șaselea și ultimul capitol din The Crown va continua să se concentreze pe viața și domnia Reginei Elisabeta a II-a și va avea aceeași distribuție principală ca în sezonul 5, alături de câteva noutăți, inclusiv Kate Middleton, care va apărea în timpul romantismului ei timpuriu cu Prințul William.

Netflix nu a confirmat data de lansare a sezonului 6 din The Crown, dar, judecând după datele de lansare ale sezoanelor anterioare, inclusiv ale sezonului 5, se preconizează că va ajunge pe Netflix în noiembrie 2023.

Editor: Elena Ștefan

Foto: pontianak.tribunnews

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole