Septembrie este Luna Secretelor la HISTORY

Date:

Share post:

HISTORY® va difuza, în luna septembrie, o serie de producții care analizează unele dintre cele mai mari enigme, conspirații sau mituri din istorie. Reunite sub numele de Luna Secretelor, programele pot fi urmărite zilnic la HISTORY, începând cu 1 septembrie, de la ora 21:00.

Cele mai importante producții din această serie sunt:

  • REGULILE BIBLIEI

Toată lumea a auzit de „Cele 10 porunci”, dar Biblia conține, de fapt, peste 2000 de alte reguli și legi. Acestea guvernează aproape orice arie a activității umane, de la dragoste și război la alimentație și băuturi, de la cum să te rogi la ce să porți. Totuși, în același timp, acestea reprezintă și un portal către lumea antică, deschizând o fereastră către civilizații care au dispărut în urmă cu mii de ani, către Roma, Egipt sau Mesopotamia. Fiecare regulă lansează o investigație într-un peisaj istoric pierdut, aducând la lumină modurile în care oamenii trăiau, iubeau, gândeau sau se luptau. Fie că ni se par ciudate, fie că ne dezvăluie lucruri pe care nu le știam sau ne trezesc curiozitatea, aceste reguli sunt prezentate într-un mod care să ne ajute să înțelegem mai bine istoria.

Serialul va fi difuzat miercurea, începând cu 5 septembrie, de la ora 21:00.

  • EXTRATEREȘTRI ANTICI – SEZONUL 11

Producția explorează teoria controversată potrivit căreia extratereștrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peșteri la observațiile în masă din SUA, fiecare episod din această serie de succes oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor, întâlnirilor de gradul I, dar și teoriilor argumentate care învăluie această dezbatere îndelungată.

Sezonul 11 începe pe 7 septembrie și va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 21:00.

  • SECRETELE TEMPLIERILOR

De-a lungul istoriei, nicio altă grupare nu s-a mai priceput să construiască o lume atât de bine ascunsă așa cum au făcut-o Cavalerii Templieri. În această serie difuzată de HISTORY, o echipă formată din expertul în securitate Mikey Kay și arheologul Garth Baldwin investighează evoluția și acțiunile Cavalerilor Templieri, de la căderea Ierusalimului la arderea membrilor la Paris. Pe parcursul a patru episoade, investigatorii vor dezvălui rețeaua secretă clădită de Templieri – un labirint subteran de aproape 4.000 de mile, diseminând povestea uneia dintre cele mai enigmatice grupări.

Serialul va avea premiera pe 10 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00.

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.