vineri, martie 24, 2023
19.8 C
București
spot_img

Serviciile Aderro GP Energy pot fi plătite prin PayPoint

PayPoint România și Aderro GP Energy, furnizorul de energie electrică și gaze naturale, semnează un acord de parteneriat și facilitează plata serviciilor de către abonați. 

Astfel, clienții Aderro GP Energy își vor putea achita de acum facturile mai simplu și mai rapid. Prezentă pe piață din 2010, compania are capital românesc și oferă la nivel național servicii de furnizare energie electrică și gaze naturale, adaptate specificului de consum al fiecărui consumator, fie el agent economic sau casnic.

Tot ce trebuie clientul să facă este să meargă la unul dintre cele peste 18.000 de puncte PayPoint disponibile în țară și să prezinte factura lucrătorului comercial. Acesta scanează sau introduce manual codul de bare existent pe factură și încasează numerarul, cu valoarea cuprinsă între 0.01 și  4999.99 de lei.  Serviciul este gratuit, iar clientul nu este condiționat de achiziționarea altor articole din magazin.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. Prin intermediul său, clienții pot efectua in oricare dintre magazinele partenere de proximitate, plata facturilor pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa www.paypoint.com/romania.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole