joi, septembrie 29, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATESfatul Zilei: Să ne privim în oglindă!

Sfatul Zilei: Să ne privim în oglindă!

Sfatul zilei de astăzi este să ne privim în oglindă. Oglinda reprezintă în acest caz conștientizarea. 

Putem să ne exprimăm opinia, dar nu este bine să judecăm, din perspectiva Universului. Compasiune, empatie, iubire, aceste sentimente trebuie să fie un mod de viață permenent pentru noi oamenii. În caz contrar, apar piedici și probleme diferite, în lungul drum al vieții. Tot ce se întâmplă în viața noastră are o logică în Univers, greu de înțeles pentru mintea umană.

Are viața noastră la bază o ecuație? Categoric DA. Și rezolvarea acestei ecuații este calea noastră spre fericire. Este biletul dus spre capătul de linie pe care stă scris cu litere mari FERICIRE.

Atunci când rezolvăm ecuația propriei noastre vieți și rezultatul îl transformăm într-un echilibru constant, fericirea este asigurată.

Putem să rezolvăm singuri ecuația propriei vieți? Da, prin sinceritate și desigur, conștientizare. Să ne privim în propria oglindă și să ne vedem așa cum suntem în realitate, cu bune și mai puțin bune.

Despre ecuația vieții este scris mai pe larg în cvartea cu același nume – Ecuația vieții. Calea spre fericire.

Orice imagine neplăcută pe care o vedem în oglindă poate fi înlăturată prin gânduri de speranță, bucurie, iubire și pace. Și nu uitați că pacea pornește de la noi înșine, din sufletele noastre. De aici și până la pacea univerală este doar un pas.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE