Spații de lucru flexibile, în cinci centre comerciale din România

Date:

Share post:

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, a deschis spații de birouri flexibile, în cinci centre comerciale din România.

Vizitatorii centrelor vor avea de acum posibilitatea de a lucra în birouri mobile, acest beneficiu fiind parte a strategiei NEPI Rockcastle de a îmbunătăți constant experiența clienților săi, oferindu-le facilități adaptate nevoilor lor.

Birourile sunt create de Nooka Space, start-up care a dezvoltat prima rețea de birouri inteligente de proximitate din lume. Spațiile sunt amplasate atât în interiorul, cât și în exteriorul centrelor comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Shopping City Timișoara, Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu. Spațiile flexibile și inteligente le vor da utilizatorilor posibilitatea să lucreze sau să aibă întâlniri de afaceri într-un cadru intim, ferit de zgomot și agitație, având în același timp acces deplin la toate serviciile pe care le oferă un centru comercial.

Colaborarea cu NEPI Rockcastle a constituit prilejul lansării Nooka Cube, un nou model de birou, proiectat special pentru spații exterioare, iar prima unitate a fost deja instalată la Promenada Mall. Cu o capacitate de două birouri, Noka Cube are integrată tehnologia IoT (Internet of things), pentru a permite gestionarea inteligentă și personalizarea condițiilor de lucru, și dispune de mobilier și tehnologie de ultimă generație.

Designul modern permite luminii naturale să pătrundă în interior prin mai multe laturi, iar structura solidă a cabinei oferă un nivel ridicat de siguranță, indiferent de condițiile vremii. Rețeaua de birouri inteligente, proiectată special pentru centrele comerciale NEPI Rockcastle, include și alte două modele de birouri, Nooka Air, destinate spațiilor interioare, și Nooka Max, pentru exterior.

Fiecare model de birou inteligent Nooka, fie că este adaptat spațiilor interioare sau exterioare, oferă condițiile optime pentru a lucra cât mai productiv, funcționând ca niște insule de liniște în zonele deschise și aglomerate.

Misiunea noastră este de a oferi vizitatorilor din centrele comerciale NEPI Rockcastle cea mai plăcută experiență. Până de curând, o vizită la mall viza în primul rând componenta de shopping și entertainment, dar pandemia a schimbat modul în care lucrăm și a amplificat nevoia de flexibilitate. Parteneriatul cu Nooka Space constituie încă un pas important pe care îl facem pentru a le oferi clienților noștri servicii care să le acopere cât mai multe nevoi, de la cumpărături, la petrecerea timpului liber, iar de acum și posibilitatea de a lucra în condiții optime, în birouri inteligente, flexibile și dotate cu tehnologie de top”, a declarat Marius Barbu, Director Asset Management, NEPI Rockcastle.

Noile birouri flexible instalate în mall-urile deținute de NEPI Rockcastle pot fi gestionate complet de către utilizatori, de la rezervarea intervalului orar dorit, până la personalizarea condițiilor de lucru, precum reglarea temperaturii și a luminii, direct din aplicația mobilă Nooka Space.

Inovația ne ajută să ținem pasul cu schimbările și să răspundem nevoilor consumatorilor de astăzi, care apreciază din ce în ce mai mult serviciile de calitate, flexibilitatea și soluțiile care permit un echilibru între viața profesională și cea privată. Nooka Space are misiunea de a îmbunătăți stilul de lucru hibrid, prin proiectarea unor spații de birouri private și accesibile, ce pot fi gestionate în mod inteligent cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație. Suntem foarte bucuroși să aducem această infrastructură inovatoare în centrele comerciale NEPI Rockcastle și să dezvoltăm conceptul de spații de birouri flexibile la cerere, ca o nouă ofertă de servicii de care clienții pot beneficia la un click distanță“, a adăugat Sandu Băbășan, cofondator, Nooka Space.

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.