sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

Spectacol mirific de lumini în așteptarea Crăciunului, într-o Grădină Botanică din Spania. VIDEO

După succesul de anul trecut al spectacolului de lumini de Crăciun de la Grădina Botanică din Malaga, Spania, duminică, 27 noiembrie 2022, va fi lansată o atracție complet nouă, denumită STELA.

Acest traseu luminos a fost creat pentru a permite vizitatorilor să îi însoțească pe cei trei magi în călătoria lor magică în urma Stelei de la Răsărit.

Milioane de beculețe luminoase vor ilumina acest traseu imaginativ de 2,2 kilometri, în timp ce vizitatorii vor trece prin peste 20 de instalații luminoase inovatoare diferite, permițându-le să vadă situri istorice precum Persia, Babilon și Betleem.

La lăsarea întunericului, Grădina va deveni și mai frumoasă, pe măsură ce iluminările îi vor transporta pe cei care urmează traseul într-o lume complet nouă, plină de mister și magie, iar anul trecut, aproximativ 110.000 de persoane au fost încântate de vizita lor.

În timp ce parcurgeți expoziția, vă puteți opri să vă bucurați de o băutură sau să mâncați ceva la unul dintre camioanele cu mâncare amplasate convenabil.

Spectacolul se va desfășura de luni până duminică, până pe 8 ianuarie 2023, cu acces între orele 18.30 și 21.00, iar parcul se închide la ora 23.00, deși este posibil să fie închis și în zilele de sărbători legale, așa că verificați la rezervare.

În funcție de ziua aleasă, biletele vor costa între 12 și 14 euro și pot fi achiziționate exclusiv de pe site-ul grădinii, care oferă reduceri pentru diferite persoane și grupuri organizate.

Vreți să stați pe acest scaun? Este posibil, doar că trebuie să mergeți în Spania

În cazul în care nu ați fost niciodată acolo, merită cu siguranță o vizită în orice perioadă a anului pentru a descoperi Grădin Botanică, această bijuterie verde de la periferia orașului spaniol Malaga.

A fost creată în 1855 de către marchizii de Casa Loring pentru recreerea înaltei burghezii. Astăzi are peste 50.000 de plante, fiind una dintre puținele grădini subtropicale din Europa.

Ore de vârf

Accesul este limitat la un anumit număr de persoane la fiecare jumătate de oră, astfel încât să vă puteți plimba în liniște și pace. Cu toate acestea, ca întotdeauna în cazul evenimentelor și locurilor populare, vă recomandăm să evitați orele de vârf.

”Dacă aveți timp, veniți mai târziu, într-o zi lucrătoare, la ora 21:00, și vă puteți bucura de spectacol nocturn incredibil de frumos”.

Organizatorii spun că trebuie să țineți cont de faptul că în weekend și în timpul săptămânii, în intervalul dintre orele 18:00 și 20:00, este aglomerat.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole