Studiu pentru identificarea celor mai noi tehnologii pentru telemedicină și monitorizarea pacienților

Date:

Share post:

În cadrul Planului de Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Ministerul Sănătății va derula investiția Telemedicina și sisteme mobile de monitorizare a pacienților” care are un buget de 100 milioane de euro.

Studiu pentru identificarea celor mai noi tehnologii pentru telemedicină și monitorizarea pacienților

Fondurile vor fi alocate pentru achiziția unui sistem de telemedicină compus din hardware și software, precum și pentru echiparea mai multor ambulatorii de specialitate, a cabinetelor medicilor de familie, în mod preponderent din zonele defavorizate și greu accesibile, cu echipamente dedicate serviciilor medicale furnizate prin  telemedicină.

Mai multe informații și modalitatea de a transmite propunerile tehnico-financiare pot fi conslutate pe pagina de web www.ms.ro/noutăți. Termen-1 noiembrie 2022, se arată într-un comunicat emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Foto: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.