Succesul este o atitudine interioară

Date:

Share post:

Depinde de noi, cum gândim. de la gând și până la acțiune este doar un pas. Când înțelegem că suntem co-creatori ai propriei lumi, mai ales prin gândurile noastre, totul devine simplu.

Înțelepciunea zilei de 10 mai 2022 este despre succes. Despre acesta , dr. Wayne W. Dyer spune așa: ”Nu există o cale către succes. Succesul este o atitudine interioară pe care o adoptați în timpul străduințelor dumneavoastră”.

Afirmațiile sunt cea mai bună modalitate de a gândi frumos. Prin puterea gândului, devenim mai înțelepți și visele se materializează ușor. Eu am pornit la acest drum și am reușit, dar tu? Rezultatele frumoase nu întârzie, niciodată, să apară în calea noastră, la momentul oportun.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.