Testare la sistemul de alarmare a populației, pentru Iași și zonele limitrofe

Date:

Share post:

­­Primăria Municipiului Iași aduce la cunoștința locuitorilor din oraș și zonele limitrofe, precum și persoanelor aflate în tranzit faptul că în perioada 3 – 6 mai 2022, vor fi făcute lucrări de mentenanță la sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației.

În contextul acestor acțiuni există posibilitatea ca, succesiv sau simultan, sirenele de alertare a populației să fie activate timp de câteva secunde.

Aceasta este doar o procedură uzuală, deci nu trebuie să vă alarmați, după cum anunță Primăria Municipiului Iași, și prin intermediul INFO ANUNȚ.

Sunteți rugați să transmiteți acest mesaj și cunoscuților!

Text și foto: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

Foto: Pixabay (interior)

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.