joi, septembrie 29, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEToate magistralele feroviare din România sunt deschise traficului

Toate magistralele feroviare din România sunt deschise traficului

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că pe rețeaua feroviară circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de iarnă, traficul fiind adaptat la condițiile meteo, însă fără a fi semnalate probleme tehnice la infrastructură.

Luni, 10 ianuarie 2022, dimineața, toate magistralele feroviare sunt operaționale. Nu sunt anunțate deranjamente la componentele infrastructurii feroviare, iar personalul de specialitate din dispecerate de trafic coordonează operativ toate trenurile aflate în grafic, se arată într-un comunicat media emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Informăm de asemenea faptul că, trenurile R 2027 și R 2044, care aparțin operatorului național de transport feroviar de călători, staționează temporar, între Ghioroc și Glogovăț, mecanicii solicitând operatorului CFR Călători locomotive Diesel, pentru continuarea călătoriei. Trenul internațional 347 urmează să-și continue parcursul, după plecarea trenului R 2027, aflat pe firul I.

Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la nr de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.rodomeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.

Text: Serviciul de comunicare mass-media CFR

Foto: Facebook CFR

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE