Top cele mai frumoase flori galbene. Imagini incredibile. Video

Date:

Share post:

Cele mai frumoase flori galbene, despre ele vom vorbi în cele ce urmează, astăzi, la Info Anunț. Aceste flori luminoase și pline de viață îți pot înveseli de fiecare dată starea de spirit, mai ales dacă le privim într-o zi mohorâtă din punct de vedere meteorologic.

Galbenul aduce lumină în suflet, bucurie, speranță, împlinire și viață fericită. Eu, una, optez pentru galben și în general pentru culorile aprinse, vesele și luminoase.

“Florile îi fac întotdeauna pe oameni mai buni, mai fericiți și mai serviabili; ele sunt soare, hrană și medicament pentru suflet”- Luther Burbank.

Horticultorul și botanistul american a vorbit din experiența sa personală. El a lucrat cu diferite flori în ilustra sa carieră, inclusiv cu unele flori galbene frumoase. Este adevărat că florile ne fac fericiți. Oferim flori la ocazii speciale și, de asemenea, pentru a înveseli pe cineva atunci când suferă de vreo boală sau depresie. Aproape fiecare floare posedă o semnificație semnificativă sau un simbolism înțeles de majoritatea societății.

Există, de asemenea, o serie de semnificații atașate fiecărei flori pe baza culorii sale. Florile galbene explodează de fericire și sunt bine cunoscute în întreaga lume ca simbol al prieteniei. Aceste flori blânde arată căldură și compasiune și reînnoiesc legăturile de prietenie.

Galbenul este o culoare veselă și este aproape imposibil să nu zâmbești atunci când vezi un buchet de flori galbene. Este una dintre cele mai bune culori pe care să le alegeți atunci când doriți să înveseliți pe cineva, deoarece această culoare evocă sentimente de bucurie și ușurință. De asemenea, reprezintă bucuria, noile începuturi, fericirea, puritatea și energia intelectuală. Sunt, de asemenea, o alegere populară la locul de muncă pentru a arăta apreciere pentru o treabă bine făcută.

Floarea-soarelui este una dintre florile galbene binecunoscute. După cum sugerează și numele, floarea-soarelui sunt conturate cu aducerea soarelui sub formă de fericire oamenilor. Floarea-soarelui adaugă vivacitate ambianței și sunt cele mai potrivite pentru o nuntă de vară și pentru sufrageria ta.

Crizantemele sunt de asemenea flori de culoare galben care simbolizează optimismul și speranța.

De asemenea, se crede că, dacă o persoană îți oferă un buchet de crizanteme, înseamnă că este admiratorul tău secret.

Trandafirul galben, o alegere potrivită pentru orice sezon. Trandafirul este una dintre cele mai populare flori. Vin în diferite forme, dimensiuni și culori. În timp ce majoritatea trandafirilor transmit pasiune, dragoste și romantism, o floare de trandafir galben simbolizează primăvara, începutul (luna mai este luna trandafirilor), prietenia, aprecierea și devotamentul.

Sunt perfecți pentru ceremoniile de absolvire, pentru a-și exprima felicitările, pentru petrecerile pentru copii și alte ocazii joviale.

Lalele galbene. Lalelele sunt una dintre cele mai frumoase flori din lume, care induc frumusețea în fiecare element prezent în jurul lor. Laleaua este floarea națională a Iranului și a Turciei.

Ea simbolizează un sentiment de dragoste și afecțiune perfectă. Lalelele galbene au fost asociate inițial cu dragostea neîmpărtășită, dar acum reprezintă fericirea, soarele și căldura.

Pasăre de paradis. Părinții mei îi spuneau ”bombardierul”. Nici până astăzi nu îmi explic de ce râdeau și o prezentau în acest fel pe măreața floare.

Numele comun al acestei flori este “pasăre de paradis”. Această floare unică se aseamănă cu pasărea paradisului care există în realitate. Forma neobișnuită și culorile strălucitoare ale acestei flori au făcut din ea floarea preferată a designerilor.

Deocamdată ne vom opri aici. Mai multe putem vedea pe acest blog interesant.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: pinterest

 

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.