Transparența decizională

Date:

Share post:

Prin intermediul nostru, Agenția Națională de Administrare Fiscală din România, www.anaf.ro, informează publicul larg că au fost publicate proiecte de ordin ale președintelui ANAF, conform Legii 52/20003, privind  transparenţa decizională în administraţia publică. 

Proiectele de acte normative, iniţiate de ANAF, sunt făcute publice pe site-ul instituţiei la adresa 
www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparenţa decizională. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti.

Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la proiectele de acte normative pot fi transmise în scris la Serviciul Comunicare, Relații Publice si Mass-Media – cu menţiunea “Conf. Legii nr.52/2003”, la următoarele adrese:

  • Prin scrisori, la adresa poştală:Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, str. Apolodor nr.17, sector 5 București 050741 – la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media;
  • Electronic, la adresa de mail: presa@anaf.ro;
  • Prin fax, la numărul: 021-319.98.57.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.