Transportul în comun din Iași va funcționa în Noaptea de Înviere

Date:

Share post:

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat o premieră pentru Capitala Moldovei. În Noaptea de Înviere, transportul în comun din oraș va funcționa până dimineața, în timp ce în celelalte zile de sărbătoare se va circula conform programului de duminică.

Este pentru prima dată când vom avea transport în comun în Noaptea de Înviere. Astfel, în noaptea de 7 spre 8 aprilie va fi prelungit timpul de circulaţie pentru mijloacele de transport în comun de pe traseele unde sunt biserici. Va fi prelungit programul pentru tramvaiele 3, 6, 7, 9 şi autobuzele 20, 28, 36, 43 şi 49. Plecările de la capăt de linie vor fi din 30 în 30 de minute, până la ora 04,00. În felul acesta vrem să asigurăm pe toată perioada sărbătorilor pascale continuitatea transportului public. În celelalte zile de sărbătoare vor circula după programul de duminică“, a precizat primarul Mihai Chirica.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Mihai Chirica Facebook
spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.