Transportul în comun din Iași va funcționa în Noaptea de Înviere

Date:

Share post:

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat o premieră pentru Capitala Moldovei. În Noaptea de Înviere, transportul în comun din oraș va funcționa până dimineața, în timp ce în celelalte zile de sărbătoare se va circula conform programului de duminică.

Este pentru prima dată când vom avea transport în comun în Noaptea de Înviere. Astfel, în noaptea de 7 spre 8 aprilie va fi prelungit timpul de circulaţie pentru mijloacele de transport în comun de pe traseele unde sunt biserici. Va fi prelungit programul pentru tramvaiele 3, 6, 7, 9 şi autobuzele 20, 28, 36, 43 şi 49. Plecările de la capăt de linie vor fi din 30 în 30 de minute, până la ora 04,00. În felul acesta vrem să asigurăm pe toată perioada sărbătorilor pascale continuitatea transportului public. În celelalte zile de sărbătoare vor circula după programul de duminică“, a precizat primarul Mihai Chirica.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Mihai Chirica Facebook
spot_img

Articole asemănătoare

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași. Foto

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași va avea loc... Unde și în ce zi, la aceste două întrebări răspundem mai departe.

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde?

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la ... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare. Aceasta este tema de azi.