luni, octombrie 2, 2023
16.2 C
București
spot_img

UAIC a avizat studiul de fezabilitate pentru viitorul complex sportiv

În ședința Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) din 17 mai 2022, a fost avizat studiul de fezabilitate pentru Complexul sportiv.

Acesta va avea o suprafață construită de 5810 m2, o suprafață desfășurată de 9594 de m2, înălțimea maximă de 21 de metri (S+D+P+2E) și va fi compus din bazin de înot de dimensiuni olimpice, sală de sport multifuncțională, sală de forță și parcare.

În sala de sport multifuncțională se vor practica atât activități sportive individuale cât și de echipă (futsal, handbal, baschet, badminton), după cum se menționează în comunicatul informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Parcarea (subterană și supraterană) va fi prevăzută și cu locuri destinate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, la exterior vor fi amenajate o pistă de alergare, spații verzi și căi de acces.

După recepția studiului de fezabilitate, Universitatea va demara etapa de licitație a proiectului tehnic de execuție și obținerea autorizației de construcție a Complexului sportiv al UAIC.

Text și foto: UAIC

Video: YouTube

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole