UAIC a avizat studiul de fezabilitate pentru viitorul complex sportiv

Date:

Share post:

În ședința Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) din 17 mai 2022, a fost avizat studiul de fezabilitate pentru Complexul sportiv.

Acesta va avea o suprafață construită de 5810 m2, o suprafață desfășurată de 9594 de m2, înălțimea maximă de 21 de metri (S+D+P+2E) și va fi compus din bazin de înot de dimensiuni olimpice, sală de sport multifuncțională, sală de forță și parcare.

În sala de sport multifuncțională se vor practica atât activități sportive individuale cât și de echipă (futsal, handbal, baschet, badminton), după cum se menționează în comunicatul informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Parcarea (subterană și supraterană) va fi prevăzută și cu locuri destinate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, la exterior vor fi amenajate o pistă de alergare, spații verzi și căi de acces.

După recepția studiului de fezabilitate, Universitatea va demara etapa de licitație a proiectului tehnic de execuție și obținerea autorizației de construcție a Complexului sportiv al UAIC.

Text și foto: UAIC

Video: YouTube

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...