Un chestionar BNM are scopul de a evidenția ce metode de plată sunt bune

Date:

Share post:

Banca Națională a Moldovei a elaborat un chestionar pentru a determina nivelul de utilizare a metodelor alternative de plată, cum ar fi: sistemele automatizate de deservire bancară la distanță, cardul de plată, contul de plăți ș.a. Astfel, BNM își propune să identifice necesitățile utilizatorilor, precum și cauzele ce îi împiedică să recurgă la sistemele de plată fără numerar.

Totodată, chestionarul urmărește stabilirea interesului publicului larg pentru implementarea inovațiilor prin intermediul tehnologiilor mobile, sunt de părere specialiștii BNM.

Participarea fiecărui respondent este importantă, deoarece va contribui la realizarea unei ample analize a situației din Republica Moldova pentru realizarea scopurilor menționate anterior.

Chestionarul se află poate fi descărcat de pe site-ul oficial www.bnm.md

                                                                                              Ion Panfil

Foto: pixabay.com

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.