Un nou hotel Mercure se va deschide la Porțile de Fier, pe Dunăre

Date:

Share post:

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării.

Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management și va fi lansat pe piață în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.

Mercure Porțile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziția călătorilor 70 de camere și suite confortabile și elegante, un restaurant, un bar și un lounge Privilege. Pentru evenimente private și de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferințe de 250 mp, două săli de consiliu mici și un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare și terapie, precum și de piscina în aer liber.

Noul hotel va fi amplasat pe Calea Timișoarei nr 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Gura Văii, parte a municipiului Drobeta Turnu-Severin, este situat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniței cu Serbia, într-un peisaj natural liniștit și pitoresc, chiar în mijlocul parcului natural Porțile de Fier. Printre atracțiile turistice din apropiere se numără Muzeul Hidrocentralei Porțile de Fier, Rezervația Naturală Gura Văii Vârciorova, Cazanele Mari ale Dunării și Muntele Ciucaru Mare. Locația este accesibilă atât cu mașina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timișoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât și cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orșova, Calafat, Bechet și Corabia.

“Un nou hotel Mercure lângă Porțile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinații turistice ale țării, consolidează și mai mult popularitatea zonei, atrage turiști internaționali și aduce standarde și practici moderne în domeniu. Acest acord va crește și va consolida rețeaua Accor în sud-vestul României, o piață cheie pentru grup în regiunea Europei de Est.” – spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

“În calitate de antreprenori și investitori în județul Mehedinți, am fost întotdeauna mari susținători ai potențialului turistic al acestuia. Sunt atât de multe experiențe valoroase pe care le putem oferi turiștilor din România și din străinătate și atât de multe oportunități neexploatate atunci când vine vorba de promovarea destinației noastre.”  a afirmat Sacha Dragic investitor principal și partener al proiectului.

„Am ales să ne alăturăm unui grup internațional de prim rang în domeniul ospitalității, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noștri un hotel de clasă internațională și servicii profesionale care să îl însoțească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari rețele de marketing și distribuție din domeniul ospitalității și pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colțurile lumii, plănuind să dezvoltăm și mai mult ospitalitatea pe Dunăre.” adaugă Eduard Kolerinvestitor și reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

Cu brandul Mercure, Accor promite o experiență hotelieră complet nouă. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.

Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

În 2019, Mercure a lansat noul său program de brand: Discover Local. Scopul acestuia este de a le oferi călătorilor posibilitatea de a descoperi regiunea pe care o vizitează într-un mod cu totul autentic și din trei perspective: gastronomie, vin și artizanat. Astfel, Mercure oferă un mod complet diferit de a explora lumea și diversitatea unei regiuni cu pasiune, entuziasm și ușurință.

Text și foto: OneTouch PR

 

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.