Un nou început…

Date:

Share post:

An de an, la 1 septembrie, în Chișinău și în toată Republica Moldova.  La 12 septembrie, în Iași …și, desigur, în toată România. Copiii încep școala. Un nou început de an școlar. Mici, preșcolari și școlari, și mari, elevi, părinți, educatori și profesori se adună, cu nerăbdare, în curțile aglomerate și aproape neîncăpătoare ale școlilor. M-a impresionat, la Chișinău, inițiativa unor elevi și profesori de a dona banii de flori unui coleg pentru tratamentul leucemiei, cu care ”se luptă” atât el cât și familia sa, de ceva vreme. Un gest nobil, frumos, încurajator. Un exemplu…

Și anul acesta am participat la marele eveniment, la Chișinău. Despre deschiderea de la Iași, sperăm că vom reveni cu un articol al colegei noastre, corespondenta ”Neogen-Iași”, Anca Acatrinei. Emoții pozitive, bucurii, zâmbete, entuziasm, energie și nelipsitele lacrimi… Presa noastră a asistat, cu multă bucurie, la deschiderea anului școlar, de la Chișinău, la Liceul de Limbi Moderne și Management (LLMM), unde, ca în fiecare an, a fost organizat un spectacol de neuitat. Fotografiile de la fața locului vor vorbi de la sine… Prin intermediul acestui mic articol vom felicita managerii școlilor, educatorii, profesorii, elevii și desigur, părinții. La mulți ani și UN AN PLIN DE REALIZĂRI ȘI SUCCESE în viața de zi cu zi și mai ales la … învățătură!

                                                                 Ligia Beatrice Vasilescu

                                               Fotoreporter: Nicolae Gorohovoschi

DSC_0302 DSC_0312 DSC_0421 DSC_0451 DSC_0459

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.