Un nou început…

Date:

Share post:

An de an, la 1 septembrie, în Chișinău și în toată Republica Moldova.  La 12 septembrie, în Iași …și, desigur, în toată România. Copiii încep școala. Un nou început de an școlar. Mici, preșcolari și școlari, și mari, elevi, părinți, educatori și profesori se adună, cu nerăbdare, în curțile aglomerate și aproape neîncăpătoare ale școlilor. M-a impresionat, la Chișinău, inițiativa unor elevi și profesori de a dona banii de flori unui coleg pentru tratamentul leucemiei, cu care ”se luptă” atât el cât și familia sa, de ceva vreme. Un gest nobil, frumos, încurajator. Un exemplu…

Și anul acesta am participat la marele eveniment, la Chișinău. Despre deschiderea de la Iași, sperăm că vom reveni cu un articol al colegei noastre, corespondenta ”Neogen-Iași”, Anca Acatrinei. Emoții pozitive, bucurii, zâmbete, entuziasm, energie și nelipsitele lacrimi… Presa noastră a asistat, cu multă bucurie, la deschiderea anului școlar, de la Chișinău, la Liceul de Limbi Moderne și Management (LLMM), unde, ca în fiecare an, a fost organizat un spectacol de neuitat. Fotografiile de la fața locului vor vorbi de la sine… Prin intermediul acestui mic articol vom felicita managerii școlilor, educatorii, profesorii, elevii și desigur, părinții. La mulți ani și UN AN PLIN DE REALIZĂRI ȘI SUCCESE în viața de zi cu zi și mai ales la … învățătură!

                                                                 Ligia Beatrice Vasilescu

                                               Fotoreporter: Nicolae Gorohovoschi

DSC_0302 DSC_0312 DSC_0421 DSC_0451 DSC_0459

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.