joi, martie 23, 2023
13.1 C
București
spot_img

Fără pace, fericirea este imposibilă

Fără pace, nimic nu este posibil. Ne-a demonstrat aceasta timpul pe care îl trăim chiar azi, aici și acum. Necesitatea păciii am simțit-o în anul 2017, atunci când eram îndemnată să rezolv situații de viață cu ”război” și nicidecum cu pace. Numai că sufletul meu îmi spune că nu voi rezolva nimic și nu voi fi fericită dacă aleg calea războiului. Am făcut ceea ce mi-a dictat sufletul și a fost o decizie foarte bună.

În orice situație neplăcută ne-am afla, soluția este pacea. Dar pacea fără iubire este imposibilă. Ele sunt strâns legate una de alta, într-o interdependență armonioasă, pe care numai mintea divină o putea concepe.

În cele ce urmează, INFO ANUNȚ redă câteva fragmente din cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire, ediție revizuită în anul 2020.

Dacă avem pace, restul vine de la sine. Pace în și cu noi înșine, pace în famile, pace cu vecinii, pace cu colegii, pace cu orașul, pace cu Țara în care trăim, pace cu Țările vecine, pace pe Pământ, pace interumană și pace interplanetară.

Iisus spunea întdeauna – Pacea fie cu tine! Niciodată – La revedere/ O zi bună/ Pe curând/ Sănătate/Noroc!

De ce spunea Iisus așa? Simplu, pentru că un om care are pace și armonie în suflet, acel om este fericit. Orice dorință a unui astfel de om se materializează cu ușurință. Toate dorințele devin realitate.

Orice este posibil. În armonia perfectă a păcii interioare, visele se împlinesc, dar numai în măsura în care ele sunt în deplină concordanță cu binele suprem al nostru și al celorlalți.

Suntem proprii scenariști, regizori și ne creionăm singuri arhitectura vieții pe care o dorim, pentru noi înșine, pentru cei apropiați și pentru alții.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole