Un venit suplimentar? Iată că este posibil. EXCLUSIV

Date:

Share post:

Se poate obține un venit suplimentar cu ușurință, dar condiția primordială, ca să spunem așa, este să îți placă ție, în primul rând, produsul sau ceea ce vrei să faci ca activitate bonus.

Fiecare om, în mod diferit, se gândește la un venit suplimentar: pensionarii investesc în tiluri de valoare, tinerii își asigură pensia prin pilonul II sau III, fetele investesc în frumusețe și cei de vârstă medie în sănătate. Exemplele ar putea continua, dar vă lăsăm pe voi să afaceți aceasta, începând de la ceea ce am enumerat anterior.

Ai un leu dar vrei să faci doi, dar cum?

Cei mai mulți oameni gândesc așa: am un leu dar cum fac din el doi sau mai mult, de ce nu? Investesc în monede virtuale, cei curajoși desigur. Dar cei rezervați ce fac? Caută idei și unde altundeva decât pe site-urile de job-uri, unde anunțurile abundă unul după altul.

Există o caracteristică per ansambu comună: fiecare crede în ceea ce spune și aceasta este bine, dar pentru ei, desigur.  Ceea ce este bine pentru altul, nu neapărat este bine și pentru tine. De aceea, este bine să testezi, să îți placă ceea ce prezinți și da, copiază modelul altora prin a crede. Până nu crezi tu însuți în ceea ce poți să faci, nici nu porni la acest drum. Mai bine stai și mai așteaptă.

Ce te pasionează? Îți plac mașinile, vinde mașini! Îți plac imobiliarele? Vinde case! Îți plac produsele cosmetice? caută pentru tine și apoi propune-le și altora!

Îți place natura: vinde produse ce au legătură cu natura și mediul înconjurător, produse eco sau naturiste. Te preocupi de propria sănătate? Ai testat unele produse și au dat rezultat iar altele nu? Propune și altora produsele care la tine au aveut efect.

Mă gândeam într-o zi, de ce a apărut Facebook?

Ceea ce vreau să spubliez aici și acum este ceea ce am simțit și anume că această rețea de social media și altele asemănătoare au devenit parte din viața multora dintre noi pentru că vrem să împărtășim celorlalți bucuriile și tristețile noastre, reușita.

Ne dorim să încurajăm și pe alții să meargă pe drumul bucuriei și succesului, care trebuie să fie într-o zi un mod permenent de viață.

Eu m-am regăsit în produse naturale și recomand și altora, pentru uz personal sau ca modalitate de a aduce un plus financiar. Iar dacă ar fi cele două împreună, nu vi se pare că ar fi și mai bine?

Important! Iată și soluția!

Oricare ar fi motivația, bani în plus sau medicală, de întreținere, frumusește, dietă sau nutriție. Și încă un plus: activitatea o puteți face de la laptop, de oriunde din întreaga lume, pe malul Mării, Oceanului sau la munte, în grădina de acasă sau de pe terasa casei, dintr-un parc sau de la o cafenea…

Întrebați-vă inima ce vrea și scrieți-mi în privat pe Facebook: Ligia Beatrice sau vorbim pe wats up: +40 727 591 891.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.