Vameșii români au descoperit bunuri nedeclarate de peste 50 de mii de euro

Date:

Share post:

Inspectorii din cadrul Autorității Vamale Române au reținut  bunuri  în valoare de aproximativ 55.000 euro.

Concret, la data de 20.08.2022, ca urmare a unei acțiuni comune de control a Serviciului Coordonare Echipe Mobile și Control Operativ din cadrul Direcției Generale de Coordonare Control Vamal – Autoritatea Vamală Română și a Poliției de Frontieră Giurgiu, au fost reținute în vederea confiscării 1.515 articole de parfumerie, îmbracăminte și odorizante de cameră, într-un mijloc de transport persoane care circula pe ruta Turcia – România, după cums e arată ăntr-un comunicat emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Pentru bunurile susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de propietate intelectuală a fost întocmită lucrare penală de către organele poliției de frontieră urmând a se continua cercetările, iar pentru bunurile nedeclarate a fost aplicată amendă contravențională de către lucrătorii Autoritații Vamale Române – Serviciul Coordonare Echipe Mobile și Control Operativ, după cum ne-a transmis BIROUL COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI MASS MEDIA al Autorității Vamale Române.

Text: Filip Gheorghe

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Invitație la vizionarea unui nou film KineDok powered by One World Romania

Invitație. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad vă invită la vizionarea unui nou film din cadrul proiectului  KineDok powered by One World Romania, ediția a 9-a.

Maia Sandu, de Ziua României… Video

Maia Sandu, de Ziua României: „Drumul nostru este comun - locul nostru este împreună în Uniunea Europeană”. 

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.