”Viața contează”, o acțiune amplă a polițiștilor

Date:

Share post:

”VIAȚA CONTEAZĂ” este sloganul activităților desfășurate în acest sfârșit de săptămână de specialiștii Agenției Naționale Antidrog, polițiști rutieri și de prevenire.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier, ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, au desfășurat activități  informativ-educative (în trafic, adresate conducătorilor auto, și în comunitate, adresate copiilor și părinților), în scopul prevenirii și conștientizării riscurilor asociate consumului de droguri.

Astfel, poliţiştii și reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău au adus în atenția cetățenilor subiecte referitoare la riscurile pe care le presupune consumului de droguri atât asupra consumatorilor, cât și asupra persoanelor apropriate acestora, dar și cu privire la serviciile medicale, psihologice și sociale disponibile pentru aceștia, spune Cătălina Pădurearu, subcomisar poliție.

Scopul acestor acțiuni, care vor continua, este acela de a îndruma cetățenii, în special tinerii, să adopte un stil de viaţă sănătos, ca alternativă la consumul de droguri, în cadrul programelor de petrecere a timpului liber, şi de a creşte nivelul de informare şi sensibilizare cu privire la aspectele medicale, psihologice şi sociale ale consumului şi dependenţei de droguri, în vederea diminuării stigmatizării şi marginalizării sociale a consumatorilor de droguri.

Text și foto: Poliția Română Bacău

 

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.