„Vom face tot ce ne stă în putere ca să menținem liniștea”

Date:

Share post:

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost în ziua de 18 martie 2022, la nordul țării. Șeful statului vecin a discutat cu oamenii din comunele Corjeuți și Larga din raionul Briceni despre problemele locale, precum și cele naționale.

La întâlnirile pe care le-a avut, Președintele Republicii Moldova a ascultat ”păsul și sfaturile oamenilor”, se arată într-un comunicat media emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Potrivit șefului statului Republica Moldova, ”războiul din țara vecină agravează criza economică prin care trece țara și afectează situația fiecărui cetățean în parte, dar acum oamenii își doresc înainte de toate pace”.

Împreună cu Guvernul și Parlamentul vom face tot ce ne stă în putere ca să menținem liniștea în țară și vom continua să venim cu măsuri de susținere a economiei și a oamenilor cu venituri mici”, a dat asigurări Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Text și foto: Direcția informare și comunicare cu mass-media Președinția Republicii Moldova 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.