duminică, octombrie 1, 2023
25.2 C
București
spot_img

Weekenduri la Măgura

Weekenduri la Măgura. Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură, artă și cercetare ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, cu sediul în str. Aleea Castanilor, nr. 1, mun. Buzău, invită publicul la activitățile recreative din cadrul programului „Weekenduri la Măgura”.

Jocurile sportive și atelierele de desen sunt planificate în zilele de 16 și 30 iulie, respectiv 13 și 27 august 2022, între orele 10:00 – 13:00, și vor fi organizate la Muzeul în aer liber Tabăra Măgura.

Workshop-urile de creație, coordonate de Alexandru Anghel, muzeograf artă în cadrul Muzeului Județean Buzău, sunt potrivite pentru toți aceia – mici și mari deopotrivă – care iubesc natura și frumosul.

Fiecare participant, care va realiza desene cu sculpturile amplasate în poienile din apropierea Mănăstirii Ciolanu, va primi cadou, la finalul proiectului, un album cu toate aceste schițe, editat și tipărit de Muzeul Județean Buzău.

Muzeul Județean Buzău asigură: creioane, hârtie, clip boarduri, mingi, seturi pentru tenis și pentru badminton, arcuri și săgeți cu ventuze, iar participanții sunt rugați să vină cu energie și voie bună.

Accesul este liber la toate activitățile aferente programului „Weekenduri la Măgura”.

Text și foto: Muzeul Județean Buzău

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole