Ziua mondială a expozițiilor 2019

Date:

Share post:

Ziua mondială a expozițiilor GED se desfășoară anual în prima zi de miercuri a lunii iunie. În 2019, GED va fi sărbătorită pe 5 iunie.

Misiunea Zilei mondiale a expozițiilor este de a demonstra importanța industriei expoziționale pentru afacerile moderne, dezvoltarea economiilor globale și naționale. Sărbătoarea GED relevă cât de diversă și extraordinară este munca pe care o fac angajații companiilor de expoziții, precum și oportunitățile pe care le oferă industria expozițională pentru ocuparea forței de muncă.

Barometrul UFI (Asociația Mondială a Industriei Expoziționale) arată:

A fost publicată cel de-al 22-a studiu al Barometrului Expozițional Global UFI, care conține rezultatele chestionărilor din ianuarie a 302 de reprezentanți din industria expozițională din 53 de țări. Raportul include o evaluare detaliată a situației pe piața expozițională din 19 țări, din care au fost cele mai mari eșantioane de respondenți.

Sondajul estimează că, cifra de afaceri brută a majorității întreprinderilor va crește în 2019. Această dinamică pozitivă va fi deosebit de vizibilă în regiunile Asia / Pacific și Orientul Mijlociu / Africa. O analiză comparativă a dinamicii profitului operațional arată că 80% dintre societățile intervievate au păstrat un nivel ridicat de productivitate în 2018, iar 30-40% au crescut cu 10% din 2017. Cele mai multe dintre acestea sunt în Mexic (62%), Italia (56%), Marea Britanie (55%) și Indonezia (50%).

În plus, mai mulți respondenți subliniază importanța crescândă a experienței personale și a divertismentului. Rezultatele indică o concordanță între opiniile reprezentanților industriei expoziționale și ale vizitatorilor expozițiilor: “Negocierile și prezentările se desfășoară diferit” (42% dintre vizitatori și 40% în acest barometru), “Noi tehnologii precum VR” (34% dintre vizitatori și 28% în barometru) sau “Informal Networking” (29% dintre vizitatori și 37% în barometru). În fiecare regiune, cele mai relevante elemente au fost:

  • În America și în regiunea Asia-Pacific, “negocierile și prezentările se desfășoară în moduri diferite”;
  • În Europa – “conținut interactiv / conținut creat de public”;
  • În regiunea Orientul Mijlociu / Africa, “noi tehnologii, precum VR”.

Foto: Moldexpo

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.