Ziua Națională a Argentinei, sărbătorită la Iași, în pași de tango

Date:

Share post:

Cu ocazia Zilei Naționale a Argentinei, Asociația Cetățenilor Implicați în Comunitate Iași, în parteneriat cu Școala Tango Feliz Iași și Primăria Municipiului Iași, va organiza, miercuri, 25 mai 2022, evenimentul cultural-artistic „Feliz cumpleaňos, Argentina!”

Manifestarea, care se va desfășura sub înaltul patronaj al Ambasadei Argentinei la București, va avea loc în Piața Unirii între orele 19.00 – 22.00 și va presupune momente de Tango Argentinian, susținute de dansatori din comunitatea ieșeană de tango și dans tradițional argentinian Chacarera, susținut de copii de la trupa de dans „Galaxy Dance” a școlii gimnaziale „Ion Creangă” din Iași, sub coordonarea instructorului de dans Anca Ciliac.

Pe lângă marcarea Zilei Naționale a Argentinei, evenimentul vizează și promovarea tangoului argentinian în rândul publicului larg ca instrument de cultură, dar și ca formă de dezvoltare personală, autocunoaștere și terapie experiențială.

Text: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.