miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Zumba și yoga pentru persoanele în vârstă

Orașele spaniole Torrevieja și La Mata oferă acum clase de Zumba și yoga pentru persoanele în vârstă. Acestea au loc în încercarea de a menține calitatea vieții pentru persoanele în vârstă.

Cursurile vor avea loc la Centrul municipal de agrement din Torrevieja în zilele de marți și joi, de la ora 10:00 până la ora 11:00, iar la terenul polivalent din La Mata în zilele de luni și vineri, de la ora 10:00 până la ora 11:00.

Cursul va avea o durată totală de 84 de ore și se va desfășura între 17 ianuarie și 15 aprilie.

Zumba pentru adulți în vârstă este o versiune de intensitate mai mică a clasei tipice de Zumba și a fost concepută pentru a răspunde nevoilor anatomice, fiziologice și psihologice ale seniorilor.

Atelierul de yoga va avea loc la Casa de la Tercera Edad de San Pascual din Torrevieja în zilele de marți și joi, de la ora 09:00.AM până la prânz. Cursul va avea o durată totală de 48 de ore.

Yoga a fost numită una dintre cele mai bune forme de exerciții fizice pentru adulții în vârstă. În timp și cu ajutorul cursurilor adecvate, seniorii își pot îmbunătăți flexibilitatea și echilibrul, își pot spori forța și își pot îmbunătăți starea de spirit.

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole