14 ani de presă românească în Republica Moldova. La mulți ani, Neogen!

Date:

Share post:

Experiența mass-mediei din București a ajuns la Chișinău și prin intermediul Companiei ”Neogen”, întreprindere mixtă, cu capital din România și Republica Moldova.  La 13 decembrie 2018, ”Neogen” Republica  Moldova a împlinit 14 ani de activitate.

În urmă cu doi ani, ”Neogen” a devenit și partenerul oficial pentru cotidianul de știri ”Ordinea Zilei”, proiect unic și exclusiv pe segmentul mai sus menționat.

Cine este ”Neogen” R. Moldova?

”Neogen” R. Moldova editează Ghid Magazin, unde sunt publicate sute de adrese și telefoane utile din toate domeniile de activitate. Această carte, care  a văzut lumina tiparului la Chișinău, în urmă cu 14 ani, apare o dată pe an, sub formă scrisă și se distribuie gratuit. Baza de date on-line este accesibilă oricui.

Oricine dorește poate fi înregistrat în Ghidul ”Neogen” deoarece aici, orice adresă poate fi publicată gratuit, în limita a cinci rânduri, iar informația poate fi transmisă on-line pe e-mailul: neogen_ghid@yahoo.com

Echipa de jurnaliști este tânără, formată practic, prin munca în teren, având la bază experiența media românească. În acest moment,  din organizația de presă ”Neogen” face parte și publicația ”Info Anunț”, supliment oficial al ghidului, ziar de știri elaborate la Chișinău, dar care beneficiază și de ajutorul jurnaliștilor români.

Alături de ghid, în parteneriat, se află și revista medicală ”Medica Estetica”, având segmentul unic de activitate medicină și frumusețe. Aceasta este înregistrată la Iași, în România.

În toate publicațiile, inclusiv cele partenere, știrile, articolele și reportajele sunt  echidistante, apolitice și au un caracter utilitar. Domeniiile de activitate sunt exclusiv de actualitate deoarece sunt publicate informații media de la larg interes pentru publicul larg din România și R. Moldova.

Toată presa ”Neogen” se distinge prin originalitate și o manieră unică de abordare a subiectelor de presă, zilnic, pe segmentul România – Republica Moldova, realizând, împreună cu ”Ordinea Zilei”, o punte de legătură optimă între cele două state.

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Neogen
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.