joi, martie 30, 2023
11.9 C
București
spot_img

317 firme din Iași în Topul Național, realizat de Camera de Comerț și Industrie

Camera de Comerț și Industrie Iași a publicat lista firmelor din Iași care s-au clasat în Topul Național al Firmelor.

Clasamentele județene sunt realizate pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, iar Topul Național al Firmelor este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a României, în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerț și Industrie Județene, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

„Clasamentul anual realizat de noi, fiind elaborat pe baza un set complex de criterii obiective, reprezintă fără doar și poate un reper important pentru mediul de afaceri. Pentru al 5-lea an consecutiv, județul Iași este prezent în Topul Național cu peste 300 de firme. Camera de Comerț și Industrie Iași felicită toate companiile care au performat și care au reușit să se claseze în Top 10 la nivel național!” a declarat Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.

La această ediție, dintre cele 3.104 firme clasate în topul județean, 317 firme s-au clasat în Topul Național. 43 firme s-au clasat pe locul 1 la nivel național, 79 firme pe locurile 2-3, iar 195 firme pe locurile 4-10.

Structura pe domenii de activitate se prezintă astfel: 103 firme din sfera serviciilor profesionale, 98 firme din industrie, 58 firme din comerț, 19 firme din IT și cercetare-dezvoltare, 16 firme din agricultură, 14 firme din construcții și 9 firme din turism și restaurante.

Dintre firmele ieșene clasate în Topul Național, se disting branduri consacrate, precum: Antibiotice, Brikston, Conex Distribution, Coriolan Aur Smarald, Cotnari, DAS, Delphi Diesel Systems Romania, Electra, Fermador, Fiterman Pharma, Omco Romania, Proinvest Group, Roton, Salubris, Sedcom Libris, Agroindustriala Bucium, Amazon Development Center, Arcadia, Buildcorp, Conduent, Ecolab, Electroputere VFU Pascani, Eurotex Company, Exonia, Iulius, Kosarom, MoraTV, Rompak, SCC Services Romania, Te-Rox Prod, Twinkle Star, Zeelandia. Lista completă a firmelor poate fi consultată online pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Iași, www.cciasi.ro, în secțiunea dedicată.

Text și foto: Camera de Comerț și Industrie Iași

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole