Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Date:

Share post:

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în textul pe care îl redăm în continuare la Infoanunț.

Printre cele mai sigure investiții, care dau rezultate, pe termen scurt și lung, se află oricare activitate unde noi punem suflet, pasiune și desigur, iubire.

Viitorul începe azi, așa că tot ceea ce construim acum, în prezent, se va materializa în zilele, lunile și anii care urmează.

Teoretic și practic, din analiza a tot ceea ce vedem în jurul nostru, putem spune că investițiile benefice pentru noi înșine, dar și pentru ceilalți, sunt în următoarele domenii: sănătate alternativă, nutriție, educație, frumusețe, relaxare și creativitate.

Motive pentru altfel de invesții

Depozitele bancare sunt în scădere, dobânda fiind infimă, aproape invizibilă, banii la borcan, la propriu, nu mai ajută, pentru că implementarea cardurilor bancare va elimina pas cu pas banii cash. Monedele virtuale sunt acum sus acum jos, parcă ar fi vorba despre un joben din care iese ceva, uneori sau nimic… dar mai mult nimic.

Bursa de valori nu este pentru oricine. Să angajăm un economist care să ne gestioneze banii și să îi înmulțească, încă nu am ajuns acolo, pentru că este vorba despre tradiție, obișnuință și educație de ani și ani, așa că  mai este mult până departe.

Să investim în aur, dar … vorba unei colege director de presă în România: vom merge în viitor la piață cu un lanț de aur să cumpărăm o legătură de pătrunjel?

Eu am ales să investesc…

Iată că da, eu am ales să investesc: în oameni frumoși, motivați să aducă o schimbare benefică în viața noastră, în activități de viitor ce reprezintă o necesitate îndispensabilă în viața unui om și nu în ultimul rând am ales să investesc în mine.

Cred în natură, în puterea vindecătoare a ei. Cred în reîntoarcerea în trecut. Roata nu se mai poate inventa, pentru că a fost inventată deja. Așa a apărut site-ul de informații: www.infonatura.ro

Mai nou, am descoperit puterea aromelor din parfumurile Iyaly, dar și gama variată de produse necesare pentru fiecare casă de la Infinity.

Dacă doriți mai multe informații despre cum să construiți viitorul cu produse minunate de care avem nevoie în viața de zi cu zi, dar care ne pot asigura inclusiv o creștere și stabilitate finaniciară pentru viitor, vă invit alături de mine în construcția care a început ”ieri”, metaforic vorbind.

Așa că da, viitorul începe azi, cu mine, cu tine, cu noi!

Mai multe informații pe wats up: +40 727 591 891.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, editor/promo

Foto: arhiva

 

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.