ANUNȚ IMPORTANT PENTRU SOLICITANȚII DE SERVICII CONSULARE, la Chișinău

Date:

Share post:

Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există suspiciunea că un angajat ar putea fi infectat cu noul Coronavirus, șeful misiunii diplomatice a dispus testarea întregului personal al Secției consulare și dezinfectarea spațiilor de lucru cu publicul.

Rezultatele testelor sunt așteptate în cursul după-amiezii de luni, 23 noiembrie 2020, situație în care activitatea cu publicul va fi suspendată la această dată.

Publicul larg este anunțat și pe această cale că serviciile vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Text: Comunicat al Ambasadei României în Republica Moldova

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea… Unde? Cine?

Exclusiv: Un anunț gratuit pentru a crește activitatea... Unde? Cine? La aceste întrebări vom răspunde în cele ce urmează.