Arctic oferă mese calde și peste 200 de electrocasnice, de Crăciun

Date:

Share post:

Compania Arctic continuă să se implice activ în comunitate și oferă organizației nonguvernamentale SOS Satele Copiilor România peste 200 de electrocasnice necesare pentru ca tinerii și copiii care cresc în casele familiale SOS din București, Bacău și Sibiu să beneficieze de condiții cât mai bune.

Campania Masă mare pentru cei mici include, pe lângă electrocasnice, și o masă caldă din partea Arctic, cu ocazia Crăciunului, se arată într-un comunicat informativ emis spre difuzare redacței INFO ANUNȚ.

Cele peste 200 de electrocasnice acoperă nevoile SOS Satele Copiilor la nivel național  – de la plite, cuptoare și frigidere la mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, aspiratoare și roboți de bucătărie – urmând să doteze 24 de căsuțe familiale și trei comunități de tineri. Valoarea de piață a produselor se ridică la aproape 180.000 de lei. De aceste produse vor beneficia peste 150 de copii și tineri. Organizația SOS Satele Copiilor oferă îngrijire și educație pe termen lung copiilor care au pierdut sprijinul familiei biologice și îi ajută pe cei aflați la risc de separare să rămână în familia biologică, în comunitățile vulnerabile.

Cei de la SOS Satele Copiilor le oferă copiilor și tinerilor cel mai de preț cadou – o familie, încredere în ei și speranță pentru viitor. Am toată admirația pentru efortul lor, de aceea am vrut să le dăm o mână de ajutor și să le facem viața mai ușoară cu electrocasnicele oferite de Arctic. Ne face plăcere să le aducem bucuria meselor calde și a amintirilor frumoase atât de Crăciun, cât și în fiecare zi din anii care vor urma. Suntem implicați activ în comunitate și nimic nu mă bucură mai mult decât să știu că electrocasnicele Arctic au ajuns acolo unde este mai mare nevoie de ele”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Cei care doresc să susțină proiectele realizate de SOS Satele Copiilor pot face o donație lunară de 4 euro, printr-un SMS cu textul MAMA la 8864.

Campania Masă mare pentru cei mici vine în continuarea amplei campanii derulate de companie la nivel național începând cu luna martie 2020, Arctic pentru sănătate, în cadrul căreia a oferit electrocasnice în valoare de peste 1,5 milioane de lei cu scopul de a susține efortul echipelor medicale în lupta împotriva crizei generate de COVID-19. Cea mai recentă acțiune de acest tip a avut drept beneficiar Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. În luna noiembrie, Arctic a asigurat fondurile necesare pentru ca Spitalul Orășenesc Găești să poată procura oxigen. Compania a mobilizat și inspirat și alte afaceri din zonă să răspundă apelului la ajutor venit din partea conducerii spitalului.

Foto și text: OXYGEN PR

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.