Zâmbetul este inepuizabil și se distribuie gratuit

Date:

Share post:

Ai un zâmbet fermăcător, știai? Folosește-l pentru că este inepuizabil, nu costă nimic, se distribuie GRATUIT și rezolvă orice situație neplăcută care apare, inevitabil, în lungul drum al vieții.

Zâmbește greutăților și ele dispar. Zâmbește găndurilor triste și ele se vor dispresa în neant. Zâmbește omului care nu te privește cu ochi buni, tu doar zâmbește-i.

În cartea 365 de mesaje de fericire, primul mesaj este despre zâmbet și spune așa: ”zâmbetul se traduce la fel în toate limbile”.

Și mai mult decât atât zâmbetul atrage voia bună și bucuria, astfel încât reușita, succesul, împlinirea vor face parte din meniul zilnic al fiecăruia dintre noi.

Prin urmare, zâmbiți vă rog, pentru că zâmbetul este cheia de la poarta fericirii.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Imagine de Pexels de la Pixabay

 

spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.