Înțelepciunea zilei este despre percepție și schimbare

Date:

Share post:

Schimbarea începe cu tine. Ea așteaptă cuminte, în interiorul tău ascuns, ferit de ochii lumii. Viitorul înseamnă schimbare. Despre aceasta vorbește și dr. Wayne W. Dyer, în cartea ”Înțelepciune pentru succes”.

În cazul acestui autor motivațional, ca să ai succes, neapărat trebuie să trăiești cu înțelepciune atât prezentul, cât și viitorul.

Când îți schimbi modul în care privești lucrurile, atunci și ele se schimbă. Felul în care percepeți lucrurile constituie un instrument deosebit de puternic prin care puteți obține orice vă doriți”, spune dr. Wayne W. Dyer.

Ancorarea în trecut, atașamentele de orice fel, înseamnă rigiditate și involuție. Lumea a fost creată pentru evoluție și progres, iar acestea nu ar fi posibile dacă nu lăsăm schimbarea să își urmeze cursul firesc.

Despre atașamente este scris și în cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”. Nu putem porni pe această cale, a fericirii, dacă noi înșine nu suntem bine – noi cu noi, noi cu ceilalți, noi cu Divinitatea. Când vom rezolva ecuația propriei vieți, fericirea va deveni noul nostru mod de viață, aici și acum.

 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

 

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.