Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Polonia, depistat la PTF Tudora

Date:

Share post:

A intrat în Republica Moldova în calitate de pieton, după ce s-a depistat că mașina figura în baza de date a INTERPOL. Este cazul unei ucrainence care a aflat la trecerea frontierei de stat a Republicii Moldova că autoturismul personal este căutat de către autoritățile din Polonia.
Autovehiculul, evaluat la peste 40 mii de euro, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Tudora, după cum se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
Ieri (04.04.2022 n.r.), în jurul orei 13:00, pe direcția intrare în Republica Moldova s-a apropiat un Porsche Macar, fabricat în anul 2018. La volanul mașinii a fost legitimată cetățeanca Ucrainei de 42 de ani, originară din regiunea Odessa.
În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport, a apărut un consemn internațional.
În baza OIPC Interpol autoturismul figura ca fiind căutat de către autoritățile
din Polonia.
Șoferița a declarat că mașina a fost cumpărată de la distribuitorul oficial din Odessa, chiar în anul fabricării acesteia – 2018, și tot de atunci a fost singura proprietară.
Până la finalizarea cercetărilor și luarea unei decizii, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Tudora. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST continuă cercetările pe caz.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024

Cine reamintește despre obligația modificării orei ECC conform orei de vară până la 20 aprilie 2024. Acesta este subiectul pe care îl redăm în cele ce urmează.

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară

Exclusiv: Ce înseamnă și cum ne trăim viața în noua paradigmă temporară. Acesta este subiectul motivațional pentru acest weekend.

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile

Atenție: O linie a căilor ferate din România este închisă 3 zile. Despre ce este vorba mai exact în articolul care urmează azi, la Infoanunț.

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! O listă inspirată

Cadouri de la iepuraș de Paștele catolic! Paștele este o perioada a reinnoirii si a sperantei si, totodata, momentul ideal pentru a face daruri inspirate, care sa aduca bucurie, sanatate si stare de bine.