În ziua și-n noaptea muzeelor, accesul doritorilor GRATUIT

Date:

Share post:

Pe biletele distribuite la Casa Pogor din Iasi, scrie GRATUIT. Explicația este una cât se poate de evidentă și anume pentru că trebuie să existe o numărătoare și o evidență a vizitatorilor, pasionați, încă, de cultură, în România.

Fotografiile sunt realizate în Iași, la muzeele de pe Strada Lăpușneanu, acolo unde se adună și se plimbă, totodată, zi și noapte, toată protipendada Iașiului.

Maraton al fotoreporterului Info Anunt la Muzeul Alexandru Ioan Cuza, Muzeul Junimii Casa Pogor și Casa Muzeelor, a avut ca rezultat fotografii UNICAT, pe care le puteti vedea mai jos.

Ieșenii și vizitarorii din aceste zile, au așteptat cuminți ca muzeele să îți deschidă porțile, după care au rămas fascinați de bogățiile culturale descoperite în Iașiul vechi și nou.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Bogdan Ștefan Pintilii

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.