vineri, iunie 2, 2023
17.6 C
București
spot_img

Toate activitațile culturale anulate la Chișinu, din cauza tragediei cu fetița de doi ani

Duminică, 15 mai 2022, la Chișinău, primarul Ion Ceban, a anulat toate activitățile culturale, ca urmare a tragediei în care a murit fetița de 2 ani, în timp ce se plimba printr-un renumit parc, loc special de joacă și recreere.

Toată presa vuiește despre aceasta. Și în timp ce Primăria se ”bate” cu Agenția de Mediu, un suflețel de copil nu mai este printre noi. Solidar cu suferința părinților și rudele apropiate, primarul din Chișinău a luat decizia de întrepe toate manifestările, pline de bucurie, pregătite, pentru o zi însorită de duminică.

Anunț din 14.05. 2022: Programul cultural din weekend-ul 14-15 mai 2022, la Chișinău

11:00-23:00  Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău (Turnul de Apă) va marca Noaptea Europeană a Muzeelor printr-un program cultural. Muzeul de Istorie a orașului Chișinău, str. A. Mateevici, 60A.

Programul zilei de duminică, 15 mai 2022

10:00 – 18:00   Va avea loc Târgul de ghidare în carieră pentru elevi și tineri „Școala Orașului Verde”, organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport. Parcul „Alunelul”, intrarea din Calea Ieșilor, 8/2

18:00   Va avea loc evenimentul cultural – artistic dedicat Zilei Internaționale a Familiei cu genericul „Familia mea – universul meu”, în cadrul căruia va fi prezentat și Proiectul social – cultural de weekend „Dialog cultural cu chișinăuienii”, ediția a II-a. Strada pietonală Eugen Doga, intersecție bd. Grigore Vieru.

Text: Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria Chişinău
Foto: Internet

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole