Toate activitațile culturale anulate la Chișinău, din cauza tragediei cu fetița de doi ani

Date:

Share post:

Duminică, 15 mai 2022, la Chișinău, primarul Ion Ceban, a anulat toate activitățile culturale, ca urmare a tragediei în care a murit fetița de 2 ani, în timp ce se plimba printr-un renumit parc, loc special de joacă și recreere.

Toată presa vuiește despre aceasta. Și în timp ce Primăria se ”bate” cu Agenția de Mediu, un suflețel de copil nu mai este printre noi. Solidar cu suferința părinților și rudele apropiate, primarul din Chișinău a luat decizia de întrepe toate manifestările, pline de bucurie, pregătite, pentru o zi însorită de duminică.

Anunț din 14.05. 2022: Programul cultural din weekend-ul 14-15 mai 2022, la Chișinău

11:00-23:00  Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău (Turnul de Apă) va marca Noaptea Europeană a Muzeelor printr-un program cultural. Muzeul de Istorie a orașului Chișinău, str. A. Mateevici, 60A.

Programul zilei de duminică, 15 mai 2022

10:00 – 18:00   Va avea loc Târgul de ghidare în carieră pentru elevi și tineri „Școala Orașului Verde”, organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport. Parcul „Alunelul”, intrarea din Calea Ieșilor, 8/2

18:00   Va avea loc evenimentul cultural – artistic dedicat Zilei Internaționale a Familiei cu genericul „Familia mea – universul meu”, în cadrul căruia va fi prezentat și Proiectul social – cultural de weekend „Dialog cultural cu chișinăuienii”, ediția a II-a. Strada pietonală Eugen Doga, intersecție bd. Grigore Vieru.

Text: Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria Chişinău. Foto: generic

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.