Toate activitațile culturale anulate la Chișinău, din cauza tragediei cu fetița de doi ani

Date:

Share post:

Duminică, 15 mai 2022, la Chișinău, primarul Ion Ceban, a anulat toate activitățile culturale, ca urmare a tragediei în care a murit fetița de 2 ani, în timp ce se plimba printr-un renumit parc, loc special de joacă și recreere.

Toată presa vuiește despre aceasta. Și în timp ce Primăria se ”bate” cu Agenția de Mediu, un suflețel de copil nu mai este printre noi. Solidar cu suferința părinților și rudele apropiate, primarul din Chișinău a luat decizia de întrepe toate manifestările, pline de bucurie, pregătite, pentru o zi însorită de duminică.

Anunț din 14.05. 2022: Programul cultural din weekend-ul 14-15 mai 2022, la Chișinău

11:00-23:00  Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău (Turnul de Apă) va marca Noaptea Europeană a Muzeelor printr-un program cultural. Muzeul de Istorie a orașului Chișinău, str. A. Mateevici, 60A.

Programul zilei de duminică, 15 mai 2022

10:00 – 18:00   Va avea loc Târgul de ghidare în carieră pentru elevi și tineri „Școala Orașului Verde”, organizat de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport. Parcul „Alunelul”, intrarea din Calea Ieșilor, 8/2

18:00   Va avea loc evenimentul cultural – artistic dedicat Zilei Internaționale a Familiei cu genericul „Familia mea – universul meu”, în cadrul căruia va fi prezentat și Proiectul social – cultural de weekend „Dialog cultural cu chișinăuienii”, ediția a II-a. Strada pietonală Eugen Doga, intersecție bd. Grigore Vieru.

Text: Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria Chişinău. Foto: generic

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.