Concurs de educație rutieră pentru elevi

Date:

Share post:

Elevi din municipiul Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră ce va avea loc la Buzău în cursul lunii iunie.

La data de 25 mai a.c., la Colegiul Tehnic Dumitru Mangeron din Bacău s-a desfășurat faza județeană a concursului național de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022.

Concursul a fost reprezentat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar. La competiție au participat elevi de gimnaziu, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Concurenții de gimnaziu au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră acumulate și pentru îndemânarea în conducerea bicicletei în poligon.

Elevii din cadrul școlii Gimnaziale Miron Costin Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022, în luna iunie, la Buzău.

Concursul “EDUCAȚIE RUTIERĂ” se desfășoară anual, în scopul promovării unui mod de viaţă sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi de a verifica gradul de pregătire al elevilor în parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.

Text și foto: Poliția Română Bacău PR

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.