Simplify deschide un nou centru de e-fulfillment la Cluj

Date:

Share post:

Simplify, ecosistemul de business pentru magazinele online, își extinde operațiunile logistice și deschide un nou centru de e-fulfillment la Cluj.

Simplify, ecosistemul de business pentru magazinele online, își accelerează expansiunea și își extinde operațiunile logistice. Noul centru de e-fufillment, aflat la Cluj pe o suprafață de 1.500 mp, furnizează servicii logistice pentru magazine online. Astfel, clienții beneficiază de servicii integrate pentru tot lanțul logistic, de la orice tip de transport pentru aprovizionare, recepția produselor, depozitare, ambalare și etichetare, până la acces la recepția produselor returnate.

Simplify, soluția bazată pe integrarea tehnologiei și a fluxurilor operaționale, procesează, în prezent, peste 30.000 comenzi pe lună, înregistrând o creștere de 55%, față de aceeași perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

„Deschiderea noului centru de e-fulfillment de la Cluj susține strategia de dezvoltare a companiei prin care extindem oferta serviciilor de fulfillment și logistică pentru piața de e-commerce din România. Ne bucurăm să avem clienți care și-au triplat volumele față de aceeași perioada a anului trecut, și totodată, anticipăm că vom încheia acest an cu o creștere de 20% a cifrei de afaceri. De aceea, ne dorim să continuăm creșterea și diversificarea serviciilor în linie cu investițiile strategice ale companiei din ultimul an, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor acestora. Astfel, dezvoltarea platformei Simplify și a soluțiilor digitale integrate din depozite rămân principalele noastre priorități și în perioada următoare”, declară Carmen Vasilescu, Logistics Director.

În urma unei investiții de aproximativ 500.000 de euro, compania continuă dezvoltarea soluției de integrare a serviciilor de supply chain, pentru a le putea oferi clienților acces facil la informații. Prin intermediul portalului Simplify, pot fi vizualizate date în timp real, precum statusul tuturor transporturilor de aprovizionare, statusul comenzilor care urmează să ajungă la clienții care au comandat online sau situația stocurilor și a coletelor care urmează să fie livrate.

Compania investește în mod gradual în zona de automatizare și de depozit, iar anul acesta obiectivul este acela de a realiza o serie de achiziții și schimbări pentru platforma Simplify. Astfel, urmează să fie reorganizată zona depozitului și să fie implementate noi sisteme de automatizare a proceselor, cum ar fi achiziționarea unor conveioare și a unui lift pentru etajele platformei, adăugarea unor puncte de validare, precum și a altor echipamente, care să contribuie la eficientizarea proceselor de pregătire a comenzilor pentru magazinele online.

 „Avem de-a face cu o piață în care cerințele clienților sunt din ce în ce mai mai diverse și mai complexe, continuând să genereze provocări operaționale pentru magazinele online. De aceea, ne concentrăm constant pe creșterea performanței serviciilor noastre cu accent pe rapiditate , astfel încât companiile care beneficiază de serviciile noastre de e-fulfillment să aibă livrări cât mai rapide.” completează Carmen Vasilescu, Logistics Director.

Față de aceeași perioadă a anului trecut, portofoliul Simplify a crescut cu 15%, clienții beneficiind de întregul ecosistem de business: de la transport pentru aprovizionare, la toate aspectele care țin de logistică – recepția produselor, depozitare, servicii cu valoare adăugată (pachete de tip bundle, ambalare specială, etichetare sau re-etichetare), pregătirea comenzilor, logistica retururilor. Printre clienți se numără companii precum Sneaker Industry, Fashion Lifestyle & Distribution, Sport Couture, GBB, Senses.

Text și foto: CONAN PR

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.