Concurs de educație rutieră pentru elevi

Date:

Share post:

Elevi din municipiul Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră ce va avea loc la Buzău în cursul lunii iunie.

La data de 25 mai a.c., la Colegiul Tehnic Dumitru Mangeron din Bacău s-a desfășurat faza județeană a concursului național de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022.

Concursul a fost reprezentat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar. La competiție au participat elevi de gimnaziu, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Concurenții de gimnaziu au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră acumulate și pentru îndemânarea în conducerea bicicletei în poligon.

Elevii din cadrul școlii Gimnaziale Miron Costin Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022, în luna iunie, la Buzău.

Concursul “EDUCAȚIE RUTIERĂ” se desfășoară anual, în scopul promovării unui mod de viaţă sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi de a verifica gradul de pregătire al elevilor în parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.

Text și foto: Poliția Română Bacău PR

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.