Concurs de educație rutieră pentru elevi

Date:

Share post:

Elevi din municipiul Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră ce va avea loc la Buzău în cursul lunii iunie.

La data de 25 mai a.c., la Colegiul Tehnic Dumitru Mangeron din Bacău s-a desfășurat faza județeană a concursului național de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022.

Concursul a fost reprezentat de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar. La competiție au participat elevi de gimnaziu, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, se arată într-un comunicat media, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Concurenții de gimnaziu au fost punctați pentru cunoștințele de legislație rutieră acumulate și pentru îndemânarea în conducerea bicicletei în poligon.

Elevii din cadrul școlii Gimnaziale Miron Costin Bacău vor reprezenta județul la faza națională a concursului de educaţie rutieră şi îndemânare pe bicicletă, ediția 2022, în luna iunie, la Buzău.

Concursul “EDUCAȚIE RUTIERĂ” se desfășoară anual, în scopul promovării unui mod de viaţă sănătos, de a preveni producerea accidentelor rutiere în rândul elevilor prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi de a verifica gradul de pregătire al elevilor în parcurgerea poligonului tehnico-aplicativ.

Text și foto: Poliția Română Bacău PR

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.