Muzeul de Istorie Naturală din San Diego (NAT). Expoziții unice și interactive

Date:

Share post:

Lumea reală: cu siguranță poate fi foarte interesantă. Explorați istoria naturală a Californiei de Sud – din trecut până în prezent – la Muzeul de Istorie Naturală din San Diego (The Nat).

De la șerpi cu clopoței și gândaci carnivori, la dinozauri și fosile, la arhive istorice și artă, există ceva pentru fiecare tip de tocilar al naturii aici, la sediul unuia dintre cele mai vechi centre de cercetare biologică din regiune.

Vizitatorii vor fi impresionați de expozițiile unice și interactive care se întind pe cinci etaje. Muzeul dispune de un cinematograf cu ecran gigant cu proiecții zilnice, precum și de expoziții rotative care aduc natura la viață.

Printre ofertele permanente se numără Fossil Mysteries și Coast to Cactus in Southern California, care împreună servesc ca o plimbare prin trecutul preistoric și prezentul biologic al regiunii. Veți călători printr-o perioadă de 75 de milioane de ani – de la vremea dinozaurilor până în prezent – învățând pe parcurs totul despre acest loc uimitor pe care îl numim casă.

Cool Stuff from Storage (Lucruri grozave din depozit) vă duce în culisele colecției de istorie naturală a The Nat. Living Lab vă aduce aproape de unii dintre vecinii animale din regiune, inclusiv iguane de deșert, șerpi cu clopoței și un stup de observație.

Pasionații de natură se pot bucura, de asemenea, de programe distractive pentru adulți și familii, inclusiv discuții interesante și drumeții ghidate gratuite, se pot implica în proiecte științifice comunitare și pot vedea oamenii de știință ai muzeului la lucru.

Nat găzduiește mai multe expoziții permanente, printre care Coast to Cactus, Fossil Mysteries, Living Lab, Skulls, Hidden Gems și Extraordinary Ideas from Ordinary People: O istorie a științei cetățenești.

Vizitatorii Muzeului de Istorie Naturală din San Diego vor fi uimiți de cea mai recentă prezentare din cadrul The Subaru Giant Screen Experience, un cinematograf cu 300 de locuri, un teatru în stil stadion care oferă o experiență de vizionare premium pe un ecran uriaș.

Text și foto: balboapark.org/museums/theNAT

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.