Fiecare al patrulea șomer și-a găsit un loc de muncă în primul trimestru din 2022

Date:

Share post:

Între al patrulea trimestru din 2021 și primul trimestru din 2022, 3,6 milioane de șomeri din UE (25,2% din totalul șomerilor în al patrulea trimestru din 2021) și-au găsit un loc de muncă. În această perioadă, 7,2 milioane (51,3%) au rămas șomeri, iar 3,3 milioane de șomeri (23,6%) au părăsit forța de muncă (au trecut în inactivitate economică).

Dintre toți cei care aveau un loc de muncă în trimestrul al patrulea din 2021, 2,3 milioane (1,2%) au devenit șomeri în primul trimestru din 2022, iar 4,7 milioane (2,4%) au trecut în afara forței de muncă.

Dintre cei numărați ca fiind în afara forței de muncă în al patrulea trimestru din 2021, 5,4 milioane (4,5%) au trecut la un loc de muncă în primul trimestru din 2022, iar 3,8 milioane (3,2%) au trecut la șomaj.

Aceste informații provin din datele publicate recent cu privire la fluxurile de pe piața forței de muncă, în primul trimestru al anului 2022, potrivit Statistics Explained.

Foto: pixabay

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Foto

Iată ce s-a descoperit la trecerea frontierei. Imaginile vorbesc de la sine și le vedem în articolul de azi.

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? Câteva idei … Foto

Ce aduce Iepurașul de sărbătorile pascale ? La această întrebare vom răspunde cu câteva sugestii de cadouri potrivite pentru fiecare dintre noi, mari și mici.

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când?

Premieră: expoziția „Puterea leului. Istoria banilor în România”. Cine, unde și când? La aceste trei întrebări răspundem în cele ce urmează.

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la …

Drumul spre noua ta casă începe azi la Salonul Imobiliar de la ... Pentru a afla răspunsul la întrebare, citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.