Ești pregătit(ă) pentru a intra într-o nouă etapă a vieții: Mergi înainte!

Date:

Share post:

Oceana este primul înger care transmite următorul mesaj:

Acționează. Ești în contact cu adevărul în această situație și trebuie să ai încredere în ceea ce simți și să te afirmi cu iubire.

Mystique este un alt îngeraș care contrar numelui est eunul de lumină. El spune așa:

Fii gata oricând de acțiune și nu-l pot lua pe nu drept răspuns. Așteaptă să apară soluții miraculoase.” El iese din întuneric și merge spre lumină.

Și îngerașul Serena:

Sunt Îngerul Belșugului. Vei primi banii de care ai nevoie pentru că Dumnezeu va găsi o cale de recompensare a muncii tale. Fii încrezător.

Concluzia: Vom reuși. Indiferent cît de greu ne va fi, în fața noastră este binele. Nu trebuie decât să mergem înainte cu încredere, curaj, iubire și credința că va fi pace.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste … mii de ori pentru copiii aflați în dificultate

Semimaraton Iași 2024, ediție record. Inimile alergătorilor au bătut de peste ... mii de ori pentru copiii aflați în dificultate.

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași…

Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iași... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție …

Cum ar fi să trăim o stare de bine permanentă ? O soluție ... Sunteți invitați sâmbăta 27 APRILIE...

Una dintre cele mai importante competiții de bridge din Europa are loc la … Foto

Una dintre cele mai importante competitii de bridge din Europa are loc la .... Pentru a afla unde citim în continuare informațiile de azi, la Infoanunț.