FOTO. Iată ce bunuri au mai fost reținute de inspectorii vamali români

Date:

Share post:

Alte noi bunuri au fost reținute de inspectorii vamali români, în aceste zile. Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Bunuri contrafăcute în valoare de peste 3.000.000  lei au fost și de această dată reținute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud.

În perioada 08.05 – 10.05.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud – Direcția Regională Vamală București, au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate în cinci containere sosite din China și Pakistan, care aparțineau unor societăți comerciale cu sediul în România, Republica Moldova și Ucraina.

Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au reținut aproximativ 4.000 bucăți jucării, 9.000 m.l. țesătură și 7.000 perechi încălțăminte, toate bunurile fiind succeptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru diferite mărci.

Valoarea totală a bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 3.000.000 lei.

Informațiile și imaginile ilustrative la subiectul dat ne-au fost oferite de Biroul comunicare, relații publice și mass-media, Autoritatea Vamală Română.

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică. Acesta este subiectul despre care vorbim în continuare, azi, la Infoanunț.

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară. Unde? Când putem merge la acest facinant atelier și alte amănunte despre ceea ce reprezintă această idee nouă, în cele ce urmează, la Infoanunț.

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei. Mai multe amănunte în articolul de azi, la Infoanunț.

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. FOTO

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. Fotografiile sunt cele care ne oferă informații concrete la subiectul dat.