Foto: Amy a depistat substanțe interzise la frontieră

Date:

Share post:

Echipa canină din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Otaci, Republica Moldova, a descoperit asupra unui cetățean moldovean cinci ampule cu substanțe psihotrope, camuflate în geacă.
Persoana în cauză s-a prezentat pe direcția pietonală, la intrarea în Republica Moldova, în dimineața de 1 ianuarie 2024.
În cadrul formalităților de control, polițistul de frontieră Grigorii și câinele de serviciu Amy, specializat pe căutare droguri, au avut bănuială rezonabilă asupra unui călător. Amy a semnalat pezența unor substanțe interzise.
Fiind extinse verificările în linia a II-a de control, în scurta persoanei au fost depistate cinci ampule de nalbufină și o capsulă de gaban, ambele fiind substanțe interzise prin HG nr.79 din 23.01.2006.
Conform procedurilor legale, substanța interzisă a fost ridicată și transmisă spre expertiză, în dependență de rezultatul acesteia vor fi luate măsurile corespunzătoare. Cercetările pe cazul dat continuă.
Text și foto: Secția relații publice/Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între…

Infoanunț: Începând de azi, metroul va circula direct între... Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Polițiștii de frontieră și vameșii, coordonare pentru fluidizarea traficului transfrontalier

Polițiștii de frontieră și vameșii au reușit să se coordoneze eficient pentru fluidizarea traficului transfrontalier. Mai multe amănunte, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Iată ce destinații au ales românii pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște. Foto

Iată ce destinații au ales românii pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște. Despre aceasta am ales să vorbim în cele ce urmează.

Cel mai important eveniment al cafelei are loc la …. Când? Fotografii fascinante

Cel mai important eveniment al cafelei are loc la .... Când? Mai multe amănunte în articolul care urmează,...