Sondaj de opinie privind percepția integrității angajaților SFS Republica Moldova

Date:

Share post:

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) al Republicii Moldova lansează un sondaj de opinie privind percepția integrității angajaților autorității.

Serviciul Fiscal de Stat pune un accent deosebit pe comunicarea cu toate categoriile de contribuabili și cu regularitate consultă opinia acestora privind gradul de satisfacție urmare a interacțiunii cu autoritatea fiscală.

În acest context, adminsitrația fiscală organizează un sondaj de opinie în perioada 05-29 decembrie 2023 privind percepția contribuabililor aferent integrității angajaților instituției.

Chestionarul poate fi accesat pe următorul link: https://sondaje.sfs.md/quiz/25, iar răspunsurile sunt anonime.

Totodată, menționăm că, autoritatea fiscală depune eforturi consolidate pentru a educa propriii angajați în spiritul respectării prevederilor legislației în vigoare pe domeniul integritate și anticorupție. În acest sens, Direcția securitate internă și anticorupție a SFS organizează cu regularitate instruirea angajaților instituției în vederea consolidării integrității instituționale prin prevederea și combaterea fenomenului de corupție.

În cadrul sesiunilor de instruire, angajații autorității fiscale sunt fost familiarizați cu subiecte precum: respectarea regimului juridic al cadourilor; conflictul de interese și favoritirmul; neadmiterea, denunțarea și tratarea influențelor necorespunzătoare; incidentele de integritate; regimul de incompabilități; limitarea publicității; denunțarea corupției; gestionarea patrimoniului și a finanțelor publice; etica profesională a agenților publici.

Precizăm că sondajul este realizat prin intermediul SIA „Evaluarea gradului de satisfacție a contribuabililor”, sistem informațional implementat cu suportul Băncii Mondiale, în cadrul Proiectului de Modernizare a administraţiei fiscale (TAMP), în anul 2021.

Rapoartele privind rezultatele sondajelor de opinie anterioare pot fi consultate la rubrica „Sondaje de opinie” de pe www.sfs.md.

Text: PR Serviciul Fiscal de Stat R. Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.