Sondaj online cu privire la activitatea centrelor multifuncționale ale ASP

Date:

Share post:

Agenţia Servicii Publice a lansat pe 15 octombrie 2018 un sondaj de opinie online ce are drept scop îmbunătăţirea calităţii deservirii cetățenilor în cadrul centrelor multifuncționale. Formularul cu întrebări poate fi completat pe site-ul Agenției www.asp.gov.md în partea superioară a paginii web.

Doritorii își pot exprima opinia vizavi de programări, rândul electronic, timpul de așteptare, calitatea deservirii și atitudinea personalului. Pentru început solicitantul va selecta centrul multifuncțional la care a fost deservit, ulterior data vizitei, numărul ghișeului, domeniul/domeniile în care a solicitat servicii. De asemenea, cetățenii își pot exprima în scris obiecțiile și propunerile.

spot_img

Articole asemănătoare

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.