De ce pornim de la principiul toți oamenii sunt … la fel ?

Date:

Share post:

Trecem Vama pentru a merge acasă în România. Destul de des. Și de fiecare dată vameșul întreabă – țigări, băutură? Soțul meu de cele mai mule ori le răspunde: ”De ce? Trebuia să avem… Nu știam. Altădată o să știm că trebuie și luăm”. Oare toți care trec granița au țigări și băutură pentru a le vinde clandestin în România? Chiar toți? Nu mai au oamenii și alte ocupații? De ce generalizăm? Doar orice pom are uscăturile lui. Să fie umanitatea pe cale de dispariție? Am ajuns să prețuiesc bunătatea omului mai mult decât orice pe lume. Oamenii buni sunt îngeri. Oamenii răi tot sunt îngeri, dar îngeri decăzuți. Va veni o zi când banii se vor număra în fapte. Cu cât mai multe fapte bune, cu atât mai bogați vom fi… Voi ce credeți? Despre aceste două subiecte cu siguranță vom mai vorbi. Așteptăm opiniile voastre pe mail: medicaestetica@yahoo.com

                                                                                  Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.