Invitație: Să ne împrietenim cu peștișorii din …

Date:

Share post:

Invitație: Să ne împrietenim cu peștișorii din … Răspunsul în materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea,  organizează atelierul  de educație muzeală, Să ne împrietenim cu peștișorii din vivariu.

Acesta este adresat preșcolarilor și va avea loc la sediul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A), în perioada 16-18 aprilie 2024, orele 10.00-11.30.

În cadrul atelierului vor avea loc discuții interactive despre peștișorii din acvariu. Cu această ocazie, copiii vor primi informații legate de modul de îngrijire și întreținere a unui acvariu, iar la final vor confecționa peștișori folosind tehnica colajului. Peștișorii confecționați de către copii vor fi luați acasă.

Activitățile vor fi susținute de Gabriela Lobonț, muzeograf și Dorina Golban, conservator  în cadrul Secției Științele Naturii și Muzee Memoriale, Grupuri Sociale, Istorie a Minorităţilor.

Taxa de participare este de 15 lei/copil și cuprinde și vizita la vivariu.

Programările se fac până la data de 12.04.2024, de luni – vineri între orele 08.30-15.00, la telefon 0259/706101.

Text și foto: PR Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal

spot_img

Articole asemănătoare

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Video

Președinta Maia Sandu anunță programul Prima Casă PLUS. Despre ce este vorba mai exact vom afla din articolul/comunicatul pe care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Foto

Noi stele variabile pe cer cu numele Bârlad. Mai multe amănunte în articolul care urmează,azi, la Infoanunț.

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Ateliere de confecționat coliere din piese de lemn și ceramică, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Unde? Răspunsul la această întrebare îl aflăm în materialul care îl redăm azi la Infoanunț.

Președintele CCIR a participat la inaugurarea… Foto

Președintele CCIR a participat la inaugurarea... Pentru a afla amănunte despre acest eveniment nu trebuie decât să citim materialul care îl redăm în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.