Este bine să știm: Cambridge Week, o incursiune în lumea examenelor

Date:

Share post:

Este bine să știm: Cambridge Week. Acesta este subiectul despre care povestim în cele ce umrează, azi, la Infoanunț.

Cambridge Week, o incursiune pentru părinți în lumea examenelor Cambridge.

Când ?

În perioada 8-12 aprilie se desfășoară la nivel național evenimentul “Cambridge Week” – 5 webinarii live online dedicate părinților interesați să descopere secretele unei educații de calitate și să înțeleagă importanța susținerii unui examen Cambridge, pentru dezvoltarea academică a copiilor lor.

Alături de profesori cu experiență în pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge și de Aniella Bușilă, reprezentantul Cambridge University Press & Assessment, părinții, profesorii și elevii interesați vor explora beneficiile incursiunii educaționale în lumea Cambridge și vor obține informații esențiale despre examenele Cambridge.

Mai multe detalii pe https://twinklestar.ro/cambridge-week/

Text și foto: PR/BRAND & MARKETING MANAGER

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică

Exclusiv: Cum ne pregătim pentru noua eră energetică. Acesta este subiectul despre care vorbim în continuare, azi, la Infoanunț.

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară

Inedit: Atelier de preparat parfum cu miresme de primăvară. Unde? Când putem merge la acest facinant atelier și alte amănunte despre ceea ce reprezintă această idee nouă, în cele ce urmează, la Infoanunț.

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei

CFR SA: investiții în infrastructura feroviară de câteva miliarde lei. Mai multe amănunte în articolul de azi, la Infoanunț.

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. FOTO

Iată ce au mai descoperit vameșii la trecerea frontierei. Fotografiile sunt cele care ne oferă informații concrete la subiectul dat.