Afirmația săptămânii este despre împlinire

Date:

Share post:

Afirmația săptămânii este despre împlinire. Cum atingem culmile înalte ale vieții cu toate planurile ei? O viață în echilibru necesită efort și multă muncă. Nici Cerul nu ne oferă nimic gratuit.

În rugăciunea Tatăl Nostru se află toate răspunsurile la întrebările noastre. Viața este precum în Cer, așa și pe Pământ. Fără ajutor divin, nimic nu este posibil, nici măcar viața nu ar exista. Sunt multe de spus, dar ne vom opri aici.

Împlinirea este posibilă atâta timp cât înțelegem și conștientizăm binele și răul, karma și dharma. Schimbarea gândurilor, vizualizarea și manifestarea sunt trei piloni de bază ai împlinirii pământene.

Așa că afirmația acestei săptămâni este aceasta:

Prin credință ajungem la împlinire. Pentru că eu cred că mai presus de Dumnezeu Creatorul Suprem nu este nimeni si nimic, binecuvântările divine vor curge precum izvoarele nesfârșite în viața mea și a celor dragi inimii mele!

Cercetează și apoi treci la credință. Vine ziua când a avea credință este de ajuns. Și aceasta deoarece, ulterior, Dumnezeu/Universul lucrează spre binele nostru cel mai înalt.

Și dacă vrei, poți! Totul începe cu eu vreau, eu pot, eu cred, eu sunt… O săptămână plină de împlinire să avem!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în gărdina Palas

Fascinant! Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în grădina Palas. Două competiții inedite au loc în acest weekend, la Palas: Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în parc.

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili

Gala Zâmbet în dar 2024: generozitate și artă pentru copiii vulnerabili. A opta ediție a Galei Zâmbet în dar, organizată de Salvați Copiii Iași pe 20 septembrie, a reunit sute de invitați pentru a celebra generozitatea și binele.

„Noaptea cercetătorilor”: experimente distractive pentru copii și conferințe informale

„Noaptea cercetătorilor” revine în parcul Palas: experimente distractive pentru copii și conferințe informale cu cercetători și alte surprize.

Zilele Orașelor Înfrățite

Zilele Orașelor Înfrățite. După Forumul Orașelor Înfrățite, eveniment care a reunit, pe 23 și 24 septembrie 2024, în jur de 50 de primari din România și Republica Moldova.